Autoline partnerprogramma
Word onze partner en krijg een beloning voor iedere aangetrokken klant
Word partner
Hoe werkt het?
Registratie partnerprogramma
Meld u aan voor het partnerprogramma en ontvang een unieke partnerlink of -id.
Klanten aantrekken
Alle gebruikers die uw link gevolgd hebben, of uw partner-id gebruikt hebben bij registratie, zijn voor altijd aan u gekoppeld.
Uw partnerlink promoten
Deel uw partnerlink of partner-id met de bezoekers van uw website, uw partners en klanten. Er zijn allerlei mogelijkheden om klanten aan te trekken: een banner op uw website, een e-mailnieuwsbrief, de link plaatsen op social media.
Beloningen ontvangen
U krijgt een provisie voor alle door de (partner)klant betaalde facturen, en de klant ontvangt extra korting op alle diensten.
Vragen en antwoorden
Wat is het Autoline partnerprogramma?
Het Autoline partnerprogramma is een moderne manier om uw passieve inkomsten te vergroten. Meld u aan voor het partnerprogramma, trek gebruikers naar Autoline en ontvang inkomsten uit de betalingen die door elke aangetrokken klant worden gedaan.
Wat is een partnerlink?
Een partnerlink is een speciale link die een uniek partner-ID bevat. Partnerlinks worden gebruikt om nieuwe gebruikers aan te trekken en beloningen toe te kennen aan de leden die ze hebben geïntroduceerd. De partnerlink helpt ons te begrijpen dat een klant via u is binnengekomen. De klant hoeft alleen de partnerlink te volgen en zich te registreren, wij markeren dan dat u de klant hebt doorverwezen. U krijgt de partnerlink na registratie in het persoonlijke account van de partner.
Wat is een unieke partnercode?
Een partner-ID is een unieke code ter identificatie van een partner. Partnercodes helpen ons te begrijpen dat een nieuwe klant specifiek van u afkomstig is. De code is handig omdat deze als tekst kan worden verzonden of mondeling aan een potentiële klant kan worden gecommuniceerd. Ook kan de klant de code in het daarvoor bestemde veld gebruiken bij het registreren of telefonisch doorgeven aan de beheerder. U kunt uw partner-ID na registratie in het dashboard van uw aangesloten account krijgen.
Hoe profiteert de klant hiervan?
Iedere klant die inlogt met uw unieke partnercode of partnerlink, ontvangt 10% extra korting op alle diensten.
Waar kan ik een referentielink plaatsen?
U kunt de link plaatsen op websites, blogs, forums, sociale media, en andere platforms, tenzij dit tegen de regels van het partnerprogramma ingaat.
Welk percentage krijg ik per aangetrokken klant?
Partners ontvangen 10% als commissie op betalingen van aangetrokken klanten. U kunt ook individuele voorwaarden bespreken met onze manager als u geïnteresseerd bent in een nauwere samenwerking.
Hoe kan ik het geld van de commissies opnemen?
Commissies worden onmiddellijk bijgeschreven op uw Autoline-saldo. U kunt ze opnemen via PayPal of bankoverschrijving (in dat geval moet u een rekening sturen). Opnemen van de commissies wordt op verzoek gedaan. Het minimale opnamebedrag is 20 euro naar PayPal of 50 euro naar een bankrekening.
Hoe wordt een klant gekoppeld aan een partner?
Een klant wordt gekoppeld aan het partnerprogramma:
- wanneer de klant op uw link klikt
- als de klant uw partner-id gebruikt bij het registreren op Autoline
- als de klant uw partner-id vermeldt aan de Autoline manager bij het activeren van diensten (schriftelijk of mondeling);

Bestaande Autoline-klanten kunnen niet gekoppeld worden aan een partnerprogramma.

Wanneer de klant een dienst activeert onder vermelding van uw partner-id of via uw link, ontvangt de klant 10% extra korting op alle diensten van het bedrijf.
Waar kan ik de statistieken zien over aangetrokken klanten?
Op uw partneraccount vindt u het kopje "Statistieken", waar u alle unieke kliks op uw link, het aantal aangetrokken klanten, en betalingen voor iedere klant kunt volgen.
Is het nodig om een website te hebben, om een partner te kunnen worden?
Iedereen kan deelnemen aan het partnerprogramma, het is niet nodig om een eigen website te hebben.
Heeft u nog vragen? Schrijf ons
Bent u klaar om met ons geld te verdienen?
Word partner